מתכון לעוף במרינדת בצל

 
הבצל מוסיף לטעם ומרכך את העוף
הבצל מוסיף לטעם ומרכך את העוף צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 22:44 21/08/2011

יחודה של המנה הוא במשרה של העוף האפוי, המבוסס על הרבה בצל שחום שנותן לכרעיים את הטעם הדומיננטי, העסיסיות והסמיכות המתקתקה. מומלץ להגיש עם אורז לבן

 
 
 
 
 

מצרכים:

4-6 כרעיים של עוף

 

למשרה:

2 בצלים לבנים גדולים

4 שיני שום קלופות

1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר

1 כף קטשופ

1 כף רוטב צ'ילי

1 כף סויה

1 כף רוטב הויסין

2 כפות סוכר חום

 

אופן הכנה:

  • חוצים את הבצלים. טוחנים את כל חומרי המשרה במעבד מזון.
  • משרים את כרעי העוף במשרה לשעתיים לפחות (רצוי יותר) ושומרים במקרר.
  • אופים את כרעי העוף בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כשעה וחצי עד שהן משחימות.
  • מגישים עם אורז לבן.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סשימי טונה ברוטב כרישה

טארט טאטן בצל

טבעות בצל לבן  

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.