מתכון לטארט טאטן בצל

 
מומלץ להגיש עם גבינות כחולות או גבינת עזים וסלט ירוק
מומלץ להגיש עם גבינות כחולות או גבינת עזים וסלט ירוק צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 22:47 21/08/2011

העוגה ההפוכה המפורסמת מגיעה הפעם עם בצל ומנצלת את הסוכרים של הירק, שהופכים לשחומים ומענגים. מומלץ להגיש עם סלט ירוק בצד

 
 
 
 
 

מצרכים:

1/2 ק"ג בצק עלים

 

לבצלים:

10 בצלים בינוניים

60 גרם חמאה

1 כף פרחי תימין

1 כף מרווה קצוצה

מלח

 פלפל שחור גרוס

2 כפות סוכר

2 כפות חומץ בלסמי

100 גרם גבינת קממבר

 

 

אופן הכנה:

  • קולפים את הבצלים וחותכים לטבעות עבות.
  • מסדרים את הבצלים בצפיפות במחבת עבה ורחבה, ומניחים על להבה גבוהה. מוסיפים חמאה ומטגנים כ-5 דקות.
  • מוסיפים את התבלינים והסוכר. ממשיכים לטגן את הבצלים ומוסיפים את החומץ.
  • מעבירים את הבצלים לתבנית טארט טאטן משומנת, מכסים את הבצלים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור ל-180 מעלות למשך 30 דקות.
  • מוציאים את התבנית מהתנור ומסירים את נייר הכסף.
  • מכסים את התבנית בבצק עלים מרודד, ומורידים את השוליים. דוקרים את הבצק במזלג ומכניסים לחצי שעה נוספת.
  • מוציאים מהתנור והופכים את התבנית על גבי צלחת הגשה. מפזרים גבינת קממבר ומגישים.  

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סשימי טונה ברוטב כרישה

עוף במרינדת בצל

טבעות בצל לבן  

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.