מתכון לסלט חצילים

 
החצילים החמים והתערובת שבטמפרטורת החדר, משתלבים נהדר בפה
החצילים החמים והתערובת שבטמפרטורת החדר, משתלבים נהדר בפה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:42 22/08/2011

סלט יווני של חצילים מטוגנים ביחד עם פלפלים קלויים, בצל סגול ומלפפונים חמוצים

 
 
 
 
 

 מצרכים:

1 חציל חתוך לפרוסות של 1 ס"מ

3 מלפפונים חמוצים חתוכים לרצועות דקות

3 פלפלים אדומים קלויים וקלופים חתוכים לרצועות

1 בצל סגול פרוס חתוך לרצועות

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

מיץ לימון

מלח

שמן זית

שמן לטיגון

 

אופן הכנה:

  • מפזרים על החצילים מלח גס ומניחים על מסננת עד להוצאת הנוזלים.
  • מניחים פרוסה פרוסה של חציל בתוך שמן עמוק ומטגנים עד להזהבה.
  • מסדרים בצלחת הגשה.
  • מערבבים את שאר החומרים ומפזרים על החצילים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

תבשיל בשר וירקות שורש

סלט שומר ואבוקדו

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.