מתכון לסלט שומר ואבוקדו

 
ניתן להחליף את שמן האבוקדו בשמן זית
ניתן להחליף את שמן האבוקדו בשמן זית צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:44 22/08/2011

כתוספת או כארוחה - סלט שומר (בישבש) קצוץ עם אבוקדו, בצל סגול ואגוזי מלך קצוצים מעל

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 שומר פרוס דק דק

2 אבוקדו קלופים חתוכים לקוביות

1 בצל סגול קצוץ

2 כפות עלי סלרי קצוצים

1 פלפל ירוק חריף פרוס

1 כף שומר קצוצה

1 כף נענע קצוצה

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

3 צנוניות חתוכות לגפרורים

מלח

שמן אבוקדו

מיץ לימון

 

אופן הכנה:

  • מערבבים יחדיו את כל החומרים.
  • להגשה: מפזרים מעל אגוזי מלך קלויים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

תבשיל בשר וירקות שורש

סלט חצילים מטוגנים

סלט שומר ואבוקדו

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.