מתכון לאומלט בתוך טורטיה

 
למדתם להכין טורטיה? השתמשו בה עםם מילויים שונים
למדתם להכין טורטיה? השתמשו בה עםם מילויים שונים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:04 23/08/2011

דרך נהדרת להגיש ארוחת בוקר מרשימה - חביתת ירק וגבינות בתוך טורטיות ביתיות

 
 
 
 
 

מצרכים לאומלט:

4 ביצים

חופן פטרוזליה

חופן עירית

200 גרם גבינת קשקבל

100 גרם קוביות בולגרית

5 כפות גבינת שמנת למריחה

6 זיתים ירוקים מגולענים חתוכים לפרוסות

חמאה

 

לטורטייה:

1 כוס קמח   

1/2 כוס מים פושרים

שמן בתרסיס

מלח

 פלפל

קיסמי שיניים

 

לסלט:

2 גזר

4 צנון

3 כפות מיץ לימון

1/2 כוס קוביות גבינה בולגרית

כוסברה

1 בצל סגול

שמן זית

מלח

 

אופן הכנת האומלט:

  • קוצצים את הפטרוזיליה והעירית, מגרדים את גבינת הקשקבל בפומפיה.
  • טורפים את הביצים ומוסיפים את הירק, הגבינות הקשות והזיתים.
  • במחבת מחממים חמאה ומוספים את הבלילה. מטגנים משני הצדדים.

 

הטורטייה:

  • מערבבים את הקמח, המים ושתי כפות שמן.
  • מחלקים את המסה לחמישה חלקים, מקמחים את המשטח ומרדדים לצורת טורטיה.
  • מטגנים כל טורטיה כ-3 דקות מכל צד.
  • פורסים את הטורטיות, מורחים עליה שמנת, מניחים את האומלט מגלגלים וחותכים לפרוסות.
  • מחזקים בקיסמי שיניים.

 

הסלט:

  • חותכים את הגזר והצנון במעבד מזון, עם להב פומפייה, לחתיכות קטנות.
  • קוצצים את הכוסברה, ואת הבצל הסגול חותכים לרצועות.
  • שמים בקערה ומערבבים את הכל ביחד.ומתבלים בקצת מלח, לימון ושמן זית.
  • מגישים עם הטורטייה.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

הגולאש של פותנה ג'אבר

מוזלי גרנולה עם פירות

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.