מתכון לגולאש

 
מנת צהריים מעולה של בשר וירקות
מנת צהריים מעולה של בשר וירקות צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:06 23/08/2011

תבשיל הגולאש עם הבשר והירקות אומנם נראה מושקע, והוא אכן כזה, אך הכנתו הרבה יותר קלה ממה שזה נראה. מומלץ להגיש עם אורז לבן

 
 
 
 
 

מצרכים:

250 גרם בשר בקר חתוך לקוביות

1 ו-1/2 כוסות אפונה

1 בצל יבש

 2חבילת פטריות

1-2 גזרים

5 עגבניות

3 כפות רסק עגבניות

3 כפות שמן אבוקדו

1 ליטר מים

1/2 כפית פפריקה מתוקה

עלי דפנה

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית כמון

גרגירי פלפל שחור

פלפל שחור טחון

מלח

 

אופן הכנה:

  • מחממים שמן בסיר, קוצצים את הבצל דק ומשחימים מעט.
  • חותכים את העגבניות והגזר לקוביות והפטריות לפרוסות עבות ומצרפים לבצל.
  • מוסיפים את הבשר והתבלינים ומבשלים עד שהצבע של הבשר משתנה.
  • מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את האש ומוסיפים את הרסק והאפונה.
  • מכסים ומבשלים עד שהבשר מתרכך.
  • מגישים עם אורז לבן ליד.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

אומלט עשבי תיבול בטורטייה

מוזלי גרנולה עם פירות

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.