מתכון למוזלי

 
ניתן לשמור את הגרנולה בכלי אטום במקום קריר ויבש
ניתן לשמור את הגרנולה בכלי אטום במקום קריר ויבש צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:09 23/08/2011

הכי כיף להתחיל את הבוקר עם מוזלי שמשלב גרנולה ביתית, יוגורט עיזים, פירות טריים ושבבי שוקולד מעל

 
 
 
 
 

מצרכים לגרנולה:

2 כוסות שיבולת שועל

50 גרם גרעיני דלעת לא קלויים

50 גרם שקדים שלמים לא קלויים עם הקליפה

50 גרם אגוזי פקאן לא קלויים

1 כפית קינמון

1/2 כוס סילאן

50 גרם חמוציות מיובשות

50 גרם משמשים מיובשים

1/2 כפית מלח דק

 

לתערובת:

1/2 כוס גרנולה

1 כוס יוגורט עיזים

1 בננה

1 תפוח

1 נקטרינה

1 אגס

4 כפות סילאן

פתיתי שוקולד

 

אופן הכנה:

  • מערבבים היטב את כל המצרכים של הגרנולה, למעט החמוציות והמשמשים.
  • משטיחים את התערובת בתבנית על גבי נייר אפייה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, ל-10 דקות עד שהסילאן מתייבש והתערובת השחימה מעט. מוציאים ומצננים.
  • חוצים את החמוציות והמשמישים ומוסיפים לתערובת הקרה ומערבבים יחד.
  • חותכים את כל הפירות הטריים לרצועות.
  • שמים את היוגרט בקערה מוספים מעל את הגרנולה ועליה את הפירות.
  • מטפטפים סילאן ומפזרים את פתיתי השוקולד.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

אומלט עשבי תיבול בטורטייה

הגולאש של פותנה ג'אבר

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.