מתכון למוס גבינה עם רימונים

 
מעולה כקינוח של ארוחת החג (אבל לא רק)
מעולה כקינוח של ארוחת החג (אבל לא רק) צילום: אלירן אביטל
 
עודכן 23:22 22/08/2011

ראש השנה חל רק בחודש הבא, אבל הפרי המדהים עם הגרגירים האדומים כבר הופיע בשווקים ולא יכולנו להתאפק מלהביא לכם מתכון מענג שירשים את האורחים גם לפני תקופת החגים

 
 
 
 
 

מצרכים:

12 רימונים מגורענים

100 גרם סוכר

מיץ מ- 1/2 לימון

4 גרם ג'לטין

150 גרם גבינה לבנה 9%

10 גרם תמצית וניל איכותית

20 גרם אבקת סוכר

 

אופן הכנה:

  • חותכים 10 רימונים לשני חלקים, הופכים ומוציאים את הגרעינים.
  • שופכים 3/4 כוס מים לתוך סיר. מוספים את הגרעינים (משאירים קצת בצד לקישוט) עם מיץ הלימון והסוכר.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים למשך 10 דקות על להבה נמוכה.
  • מוסיפים את הג'לטין ומערבבים היטב.
  • יוצקים את הנוזל לחצאי כוסיות ושמים במקרר למשך 3 שעות על מנת שיתקשה.
  • מקציפים את הגבינה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל, עד לקבלת מרקם קרמי אוורירי.
  • יוצקים לכוסיות ומעטרים למעלה עם גרגירי הרימונים מהרימונים הנותרים.

 

המתכון באדיבות השף מוריס מונייר מבעלי "מונייר פוד דיזיין".

 

מחפשים עוד מתכונים עם רימון? נסו את אלה:

כדורי בשר ברוטב רימונים

סלט בורגול ורימונים

מוס רימונים קפוא

לעוד מתכונים לראש השנה

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.