מתכון לטארט פירות יער

 
ווניל ופירות אדומים הם תמיד שילוב מנצח
ווניל ופירות אדומים הם תמיד שילוב מנצח צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 21:02 24/08/2011

טארט חגיגי של בצק חמאה פריך עם קרם וניל ופירות יער טריים. לא אוהבים פירות יער? החליפו בכל פרי אחר שאתם אוהבים

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

100 גרם חמאה

100 גרם סוכר

2 חלמונים

140 גרם קמח

4 גרם אבקת אפייה

קורט מלח

רינגים (טבעות) אישיים

 

לקרם הווניל:

1/2 מיכל שמנת מתוקה

1/2 כוס חלב

40 גרם אינסטנט פודינג וניל

 

לקישוט:

פטל

אוכמניות

 

אופן הכנת בצק הבריטן:

  • מערבבים את כל חומרי הבצק עד שמתקבל בצק אחיד.
  • מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-1/2 שעה.
  • מרדדים את הבצק לעובי 1 ס"מ וקורצים לגודל הרינג.
  • אופים בתנור החום של 170 מעלות כ-20 דקות.

 

קרם הווניל:

  • מקציפים את חומרי הקרם לקצף יציב.

 

הרכבה:

  • מורחים על גבי בצק הבריטן האפוי, שכבה של 1 ס"מ קרם ומפזרים מעל את פירות היער, ומגישים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

טארט קרם שקדים ואגסים ביין

טארט אישי עם פירות טריים

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.