מתכון לטארט אישי עם פירות טריים

 
קינוח צבעוני וטעים
קינוח צבעוני וטעים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 21:08 24/08/2011

צבעוניות משגעת - טארט אישי עם תחתית של בצק שקדים אפוי במילוי קרם שמנת ופירות טריים מעל

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק השקדים:

4 חלבונים

150 גרם סוכר

150 גרם אבקת סוכר

120 גרם אבקת שקדים

3 כפות מלח

רינגים (טבעות) אישיים

 

לקרם:

1 מיכל שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

 

לקישוט:

10 תותים

1 קיווי

1/2 אננס טרי

3 משמשים

10 ענבים או דובדבנים

 

אופן הכנת בצק השקדים:

  • מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
  • מנפים את כל החומרים ה"יבשים" ומקפלים לתערובת.
  • מורחים או מזלפים לרינגים האישיים.
  • אופים ב-180 מעלות כ-15 דקות.
  • הקרם: מקציפים את השמנת והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

 

הרכבה:

  • מזלפים קצפת על הטארטים, ומסדרים מעל פירות טריים.
  • אם רוצים אפשר להוסיף זיגוג של ג'לי בזק בטעם משמש.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

טארט בריטן פירות יער

טארט קרם שקדים ואגסים ביין

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.