מתכון לסלט קולסלאו

 
מקור שמו של הסלט הוא במונח "סלט כרוב" בהולנדית
מקור שמו של הסלט הוא במונח "סלט כרוב" בהולנדית צילום: Getty Images / אימאג'בנק
 
עודכן 09:49 26/08/2011

סלט קייצי קליל, ססגוני וטעים מהסוג שתמיד כיף להוסיף לצד מנת בשר או פשוט למלא בו את הפיתה. קולסלאו או במילים אחרות סלט כרוב עם גזר ורוטב מיונז עשיר

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 כרוב סגול

1 כרוב לבן

3 גזרים

 

לרוטב:

1 כוס מיונז

4 כפות חומץ תפוחים

4 כפות שמנת חמוצה

2 כפות סירופ מייפל

½ כפית כמון

½ כפית מלח

¼ כפית צ'ילי גרוס

 

אופן הכנה:

  • חותכים את הכרוב בעזרת מעבד מזון (יש להשתמש בדיסקית הפריסה הדקה).
  • מגרדים את הגזר בעזרת פומפייה עבה.
  • מניחים את תערובת הכרוב והגזר בקערה אחת.
  • מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה בעזרת מטרפה ידנית.
  • מוזגים את הרוטב על הסלט וממתינים כרבע שעה לספיגת טעמים.

 

המתכון באדיבות שפית הבית של ניופאן גורמה, שמרית גולדברג - צפדיה לרגל חודש הבריאות שמתקיים ברשת The Cook Store בין התאריכים 15/8-12/9/2011 במסגרתו ינתנו 20% הנחה בסניפים הנבחרים על מגוון מוצרי הבריאות של הרשת.

 

מחפשים עוד מתכונים מעולים? נסו את אלה:

חזה עוף בעשבי תיבול

שניצלים במגוון ציפויים

פשטידת בטטה ורוקפור

פוקצ'ה ביתית

פסטה עוף ברוטב חלב קוקוס וקארי

לחם בריאות

קלצונה גבינה

4 סלטי חצילים

 

 
עוד כתבות במדור סודות המטבח - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.