מתכון לכדורי בשר ברוטב דובדבנים

 
נשאר רק להכין סלט ירקות צבעוני והרי לכם ארוחת צהריים מצויינת
נשאר רק להכין סלט ירקות צבעוני והרי לכם ארוחת צהריים מצויינת צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 23:27 29/08/2011

נמאס לכם מקציצות מטוגנות? הכינו כדורי בשר בניחוח קינמון וציפורן ברוטב דובדבנים מתקתק

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג בשר טחון

1 בצל מגורד בפומפייה

1/4 כפית קינמון

1/4 כפית ציפורן

מעט אגוז מוסקט

פלפל שחור גרוס

מלח

שמן זית

 

לרוטב:

500 גרם דובדבנים טריים מגולענים

4 כפות סוכר חום

1 כף חומץ בן יין אדום

1 כוס מים רותחים

 

להגשה:

דובנים שלמים

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל המצרכים לבשר ויוצרים כדורים קטנים.
  • מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את כדורי הבשר כ-5 דקות. מעבירם לנייר סופג.

 

הרוטב:

  • מכניסים לסיר את הדובדבנים, הסוכר והחומץ. מוסיפים כוס מים ומבשלים כ15 דקות.
  • מעבירים למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה. מחזירים לסיר.
  • מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה, מכניסים פנימה את הקציצות ומבשלים עוד 10 דקות.
  • מקשטים בדובדבנים שלמים ומגישים.

 

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

המבורגר טונה

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.