מתכון לסנדוויץ' עוף חם

 
כדאי קודם לטגן את החלק החתוך של הסנדוויץ' כדי לסגור אותו
כדאי קודם לטגן את החלק החתוך של הסנדוויץ' כדי לסגור אותו צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:35 30/08/2011

3 קומות של סנדוויץ' חזה עוף ופסטרמה מטוגן בבלילת ביצה ופטרוזיליה. ניתן להגיש גם כארוחת צהריים לצד סלט ירוק

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 פרוסות לחם מקמח שיפון מלא בתוספת סיבי שיבולת שועל או תוספת גרעינים

2 פרוסות נקניק פסטרמה

חזה עוף

1 עגבנייה

 

לממרח העגבניות:

700 גרם עגבניות מיובשות

1 כפית מלח גס

2 כוסות שמן זית

1 ראש שום

2 צרורות כוסברה טרייה רעננה

פלפל שחור גרוס

1 כף חומץ

 

לטיגון:

 1 ביצה טרופה

 צרור פטרוזיליה או כוסברה קצוצה          

 שמן זית

 מלח

 פלפל שחור 

 

אופן הכנה:

  • משרים את העגבניות המיובשות במים לריכוך עם מלח גס.
  • חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות.
  • מעבירים את העגבניות למעבד מזון, מוסיפים את המים בהם הושרו העגבניות ואת החומץוטוחנים בפולסים קצרים.
  • מוסיפים את שיני השום הקלופות וכוס אחת של שמן זית לסירוגין. מתבלים בפלפל שחור, ממשיכים עד קבלת עיסה אחידה רכה, ומעבירים לקערת זכוכית.
  • קוצצים את הכוסברה ומעבירים אותה עם יתר שיני השום למעבד מזון וטוחנים.
  • מאחדים בין כל המרכיבים, מוסיפיםאת עיסת העגבניות, מוסיפים את יתרת שמן הזיתומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
  • צורבים את חזה העוף על מחבת ברזל.
  • מורחים את ממרח העגבניות על פרוסות הלחם, מניחים מעל נקניק.
  • חותכים עגבנייה לפרוסות ומניחים פרוסה אחת מעל הנקניק, פרוסה של חזה עוף, פרוסה נוספת של עגבנייה ופרוסה נוספת של נקניק וסוגרים עם הפרוסה הנוספת.
  • מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן זית. מערבבים את הביצה עם פטרוזיליה או כוסברה, ומתבלים במלח ופלפל.
  • טובלים את הסנדוויץ' בתערובת הביצה ומטגנים. תחילה רק את הדפנות החיצוניות לשם סגירה ורק אחר כך מטגנים כל צד עד לקבלת מראה זהוב.
  • מניחים את הסנדוויץ' המטוגן על צלחת וחותכים למשולשים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

צנים לבנה ביתית

כריף רוסטביף

בורקס גבינות וביצה

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.