מתכון לכריך רוסטביף

 
ניתן להחליף את הסינטה בבשר שמן יותר כמו אנטריקוט
ניתן להחליף את הסינטה בבשר שמן יותר כמו אנטריקוט צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:39 30/08/2011

כריך מושקע של רוסטביף סינטה צלוי עם ממרח מיונז וחרדל בהכנה ביתית. ארוחה מעולה לילדים בבית הספר ולהורים בעבודה

 
 
 
 
 

מצרכים להכנת המיונז:

4 חלמונים

3 כפות חרדל דיז'ון

מיץ מלימון  אחד

1 כוס שמן

מלח

פלפל

 

לרוסטביף:

500 גרם נתח סינטה

שמן זית

מלח

פלפל שחור

 

אופן הכנת המיונז:

  • מקציפים את החלמונים במעבד מזון .
  • מוסיפים את השמן בזרם דק.
  • כשהתערובת מתחילה להסמיך מוספים את החרדל, מיץ הלימון והתבלינים.
  • ממשיכים עד לתערובת אחידה והמרקם הרצוי.

 

הרוסטביף:

  • מושכים את הסינטה בשמן זית בכל צדדיו. מתבלים בפלפל ומלח.
  • מכניסים לתנור בחום 200 מעלות ל-10 דקות.
  • מנמיכים את הטמפרטורה ל-170 וצולים עוד 10 דקות (ניתן גם יותר, לפי מידת העשייה הרצויה). מוציאים מהתנור ופורסים.
  • חותכים לחמניית ג'בטה, מורחים בתוכה את המיונז דיז'ון שהכנו ומכניסים את פרוסות הרוסטביף.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

צנים לבנה ביתית

סנדוויץ' חזה עוף חם

בורקס גבינות וביצה

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.