מתכון לבורקס גבינות וביצה קשה

הדפס
 
ניתן להחליף את השומשום בקצח או זעתר
ניתן להחליף את השומשום בקצח או זעתר צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:40 30/08/2011

בורקס ביצה עם גבינת עיזים, בולגרית ופטה. הילדים ישמחו לקבל כמה מאילו לארוחת בוקר או כארוחת עשר בבית הספר

 

מצרכים:

1 חבילה בצק עלים

4 ביצים קשות

1 ביצה טרייה

100 גרם גבינת עיזים קשה

100 גרם גבינה בולגרית

100 גרם גבינת פטה

חופן שומשום

 

אופן הכנה:

  • חותכים את בצק העלים לריבועים גדולים, בתבנית על גבי נייר אפייה.
  • חותכים את הביצים הקשות, מפוררים את הגבינות וטורפים את הביצה הטרייה.
  • מפזרים את הגבינות והביצים על הבצק.
  • סוגרים את הקצוות ומהדקים עם מזלג.
  • מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
  • אופים בתנור שחומם ל-170 מעלות, 20 דקות או עד השחמה.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

צנים לבנה ביתית

סנדוויץ' חזה עוף חם

כריף רוסטביף

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.