יוגורט, תמנונים ומה שביניהם

 
עודכן 18:55 29/08/2011

עמית אהרנסון גילה מסעדה חדשה בירושלים שעובדת גם בסופי שבוע, יוגורטיה בשירות עצמי בתל אביב, תמנון שרוקד בצלחת ביפן ושתי תוכניות חדשות של השף הבריטי הזועם גורדון רמזי. חדשות האוכל, 29.08.11

 
 
 
 
 
  • ירושלים טומנת בחובה המון מסעדות טובות ששמן הולך לפניהן. הבעיה צצה בדרך כלל כשרוצים לאכול ארוחה משובחת בסוף השבוע. עמית אהרונסון גילה פינת חמד חדשה בעיר, מסעדה יפייפיה ומשובחת ששעריה פתוחים גם בשישי ושבת.

 

  • בתל אביב, לעומת זאת, תמצאו ברזים וקופסאות. בברזים 21 טעמים של יוגורט טבעי, בקופסאות עשרות תוספות: פירות חתוכים, שוקולד, סוכריות, מרשמלו וסירופים. יוגורטיית "עשה זאת בעצמך" נפתחה ברחוב הארבעה בעיר.

 

  • גורדון רמזי, השף עטור כוכבי המישלן, הוציא ספר וחנך שתי תוכניות טלוויזיה חדשות שינחתו בקרוב בארץ.

 

  • לסיום, ארוחה שנויה במחלוקת ביפן: תמנות שרוקד בצלחת

 

 

לכל התכניות המלאות של גיא פינס >>

 

מדבר מהבטן - בלוג האוכל של עמית אהרנסון >>

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל - גיא פינס
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.