מתכון לעוגת גבינה אפויה עם פירורים לימוניים

 
מגישים עם מעט אבקת סוכר או עם סירופ מייפל מעל
מגישים עם מעט אבקת סוכר או עם סירופ מייפל מעל צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:33 31/08/2011

רק מערבבים את כל המצרכים ויש לכם עוגת גבינה 5% אפויה עם פירורי לימוניים מעל

 
 
 
 
 

מצרכים לעוגה:

1 ק"ג גבינה לבנה 5%

1 כוס סוכר

4 ביצים

1 שקית אינסטנט וניל

1 כפית תמצית וניל איכותית

 

לפירורים הלימוניים:

100 גרם חמאה קרה

100 גרם סוכר

140 גרם קמח

קליפה מגוררת מלימון אחד

 

אופן הכנת עוגת הגבינה:

  • מחממים תנור ל-150 מעלות.
  • מערבבים את כל החומרים למלית הגבינה בקערת ערבוב עם מרית עד קבלת תערובת חלקה.
  • יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית מלבנית עם שוליים רחבים בגובה 4 ס"מ.

 

הפירורים הלימוניים:

  • מערבבים בקערה את כל המרכיבים בעזרת כפות הידיים, עד לקבלת תערובת פירורית.
  • מפזרים את התערובת על גבי הגבינה ואופים כ-50 דקות.
  • מצננים, פורסים לקוביות ומגישים.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מוס שוקולד לבן על בסיס קראמבל

עוגיות שקדים מלוחות

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.