מתכון למוס שוקולד לבן על בסיס קראמבל

 
הקראמבל מגיע לרוב ללא אבקת שקדים אך אל תוותרו עליו, הוא מוסיף המון
הקראמבל מגיע לרוב ללא אבקת שקדים אך אל תוותרו עליו, הוא מוסיף המון צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:34 31/08/2011

מוס שוקולד לבן קפוא מוגש על עוגיית קראמבל הולנדית פריכה. ניתן להגיש גם בנפרד ולזכות בקינוח כפול

 
 
 
 
 

מצרכים לקראמבל:

150 גרם חמאה קרה

150 גרם סוכר דמררה

150 גרם אבקת שקדים

125 גרם קמח

קורט ציפורן

קורט הל

קורט אגוז מוסקט

קורט קינמון

 

למוס השוקולד הלבן:

2 מיכלים שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד לבן

1 כף אינסטנט פודינג וניל

1/4 כוס יין לבן (ריזלינג)

 

אופן הכנת הקראמבל:

  • מעבדים במעבד מזון את כל החומרים עד שמתקבלים פירורי בצק.
  • מסיימים את הלישה באופן ידני על שולחן העבודה.
  • מעבירים את הבצק דרך מסננת היישר למגש ומכניסים אותו למקפיא לחצי שעה.
  • מוציאים מן המקפיא ומכניסים את הפירורים לרינג אפייה עגול.
  • אופים ב-170 מעלות כ-12 דקות ומצננים.

 

מוס השוקולד הלבן:

  • מחממים מיכל שמנת מתוקה עד לסף רתיחה ומערבבים עם השוקולד הלבן, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים את היין .
  • מקציפים את מיכל השמנת הנוסף יחד העם האינסטנט פודינג ומקפלים לתערובת השוקולד.
  • יוצקים מייד לרינגים בגובה 5 ס"מ, ומקפיאים.
  • כשהמוס קפא, מניחים אותו במרכז הקראמבל, ומגישים.

 

 לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוגת גבינה אפויה עם פירורים לימוניים

עוגיות שקדים מלוחות

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.