מתכון לריבועי פולנטה

 
תוספת נהדרת או אפילו ארוחה בפני עצמה
תוספת נהדרת או אפילו ארוחה בפני עצמה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:02 04/09/2011

את הפולנטה הרכה או בשמה השני "הממליגה" הופכים לריבועים זהובים שכדאי להגיש עם גבינת פרמזן מעל

 
 
 
 
 
בגירסתה הרכה
בגירסתה הרכה צילום: מתוך התכנית

מצרכים:

200 גרם קמח תירס

200 מ"ל ציר ירקות

200 מ"ל חלב

200 מ"ל שמנת מתוקה

100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

50 גרם חמאה

 

אופן הכנה:

  • שמים בסיר את כל הנוזלים והחמאה ומביאים לרתיחה.
  • מתבלים במלח ובפלפל.
  • מזליפים באיטיות את קמח התירס, תוך כדי ערבוב קבוע בעזרת מטרפה.
  • מוסיפים את גבינת הפרמזן המגוררת וממשיכים לערבב מעט.
  • מעבירים לקערת הגשה.

 

ריבועי פולנטה:

  • מכינים את הפולנטה באותו האופן עד שלב ההגשה.
  • במקום להעביר לצלחת הגשה מעבירים לתבנית משומנת ומכסים בנייר אפייה. מכניסים למקרר לקירור.
  • קורצים מהפולנטה ריבועים וחורכים אותם במחבת עם שמן זית עד להשחמה משני הצדדים.

 

 

 לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סלט תירס טרי

קרם תירס עם ביצה עלומה

פופקורן מתוק

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.