מתכון לסופלה שוקולד (פרווה)

 
אין כמו להתפנק על סופלה שוקולד חמים לצד כדור גלידה קרירה
אין כמו להתפנק על סופלה שוקולד חמים לצד כדור גלידה קרירה צילום: יח"צ
 
עודכן 07:57 08/09/2011

אפילו חובבי המלוח לא יוכלו להשאר אדישים לקינוח שכזה. סופלה שוקולד חם ועשיר שכיף לאכול עם כדור גלידה או סלט פירות

 
 
 
 
 

מצרכים (ל-10 מנות):

300 גרם מרגרינה

320 גרם שוקולד מריר

170 גרם קמח לבן

8 ביצים

300 גרם סוכר

 

אופן הכנה:

  • מערבבים בקערה את הביצים עם הסוכר.
  • ממיסים בסיר על אש נמוכה את השוקולד עם המרגרינה.
  • מוסיפים לסיר באיטיות את הקמח ומערבבים היטב.
  • מוסיפים לבלילה את תערובת הביצים והסוכר.
  • מקררים את הבלילה במשך כ- 5 דקות לערך במקרר.
  • מוציאים את התערובת מהמקרר ושופכים אותה לתוך תבניות עגולות או לקוקוטים אישיים חד פעמיים.
  • אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך 15 דקות.

 

המתכון באדיבות מסעדת אתניקה.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים מעולים? נסו את אלה:

גלידה ביתית על מצע קדאיף

עוגיות סנדביץ'

טראפלס שוקולד

טירמיסו מפנק

עוגת גבינה וצימוקים

עוגת פאדג' שוקולד

עוגת שיש שחור לבן 

כדורי שוקולד

 

 
עוד כתבות במדור הפסקת קפה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.