מתכון למרק בשר פרסי

 
לימונים פרסיים הם לימוני ליים מיובשים
לימונים פרסיים הם לימוני ליים מיובשים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:11 05/09/2011

"חורשט סבזי" - מרק פרסי עם בשר, שעועית אדומה, עלי מנגולד ולימונים פרסיים. מומלץ להגיש את המנה לצד אורז

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג בשר שריר

2 בצלים בינוניים

תרסיס שמן זית

2-3 שיני שום

1/2 ליטר ציר ירקות או עוף

1 כוס שעועית אדומה

2 לימונים פרסיים

1 צרור פטרוזיליה

1 צרור כוסברה

1 צרור עלי סלק (מנגולד)

מלח

1 כפית פלפל שחור

1 כפית כורכום

 

אופן הכנה:

  • חותכים את הבשר לקוביות בינוניות.
  • קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בסיר עד להזהבה.
  • מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו מכל הצדדים.
  • מוסיפים את הציר, השעועית והלימונים הפרסיים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה למשך שעה-שעה וחצי.
  • קוצצים את העלים הירוקים ומאדים במחבת נפרדת עם מעט מלח וכורכום. מוסיפים לבשר ומבשלים חצי שעה נוספת.
  • מוסיפים פלפל שחור וכורכום, ומגישים חם.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

דג מרוקאי

סלט גזר מתוק

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.