מתכון לחריימה - דג מרוקאי

 
ניתן להחליף את דג הבורי בלוקוס או אמנון
ניתן להחליף את דג הבורי בלוקוס או אמנון צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:13 05/09/2011

חריימה מדג בורי ברוטב שמקבל את חריפותו מהשום, הפלפלים והפפריקה החריפה. לא לשכוח להגיש עם חלה שתספוג את כל הטעמים

 
 
 
 
 

המצרכים:

2 דגי בורי טריים חתוכים לפילטים

20 שיני שום

2 פלפלים אדומים טריים חתוכים לרצועות

1/2 כוס כוסברה טרייה

2 כפות פפריקה מרוקאית מתוקה בשמן

1 פלפל ירוק חריף טרי פרוס

3 פלפלים יבשים מתוקים מושרים במים

גרידת לימון

מלח

שמן זית

 

אופן הכנה:

  • מטגנים בסיר רחב עם שמן זית את שיני השום, רצועות הפלפל והכוסברה.
  • מוסיפים את הפפריקה, הפלפל החריף והפלפלים המתוקים.
  • מניחים מעל את הדגים, מכסים במים ומבשלים כ- 20 דקות. ממליחים.
  • להגשה, מפזרים מעל כוסברה טרייה וגרידת הלימון, ומגישים עם חלה טרייה.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מרק פרסי

סלט גזר מתוק

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.