קולינריה מיפו ועד יפן

 
עודכן 08:15 06/09/2011

עמית אהרנסון יוצא לבחון מסעדות חדשות ביפו, הונגריה מטילה מס על מוצרים המכילים שומן וגם: מסעדה ביפן מוכרת סושי במשקל 5 וחצי ק"ג לצד סושי מיני בקופסת גפרורים. חדשות האוכל 05.09.11

 
 
 
 
 
  • העיר יפו היא כבר מזמן לא רק חומוס ופול, היום היא הופכת למגרש משחקים קולינרי ורציני, שנפתחות בו מסעדות כמעט כל שבוע. מסעדה חדשה שכזו, שנפתחה בנמל יפו, היא קאסה נובה. מסעדה לטינית שממוקמת במבנה צלבני ישן מהמאה ה-17. המקום מציע כמה גרסאות לסביצ'ה, הרבה פירות ים, דגים ובעיקר המון טעמים חזקים וצבעוניים.

    מסעדה נוספת שנפתחה בעיר היא מסעדת ושתי, מסעדה ים תיכונית שנמצאת בסמוך לכיכר השעון. המקום מתמחה בסרטנים שמוגשים עם צ'יפס, רוסטביף על שלל צורותיו, קרפציו עם פסיפלורה, ירקות בשמן זית ועוד. השפית של המקום היא מירב דוידסון בת ה-22.

 

  • הטרנד החם של החורף: באיזור רוטשליד בת"א הולכים להיבנות 2 מלונות בוטיק עם מסעדות שף כשמצד אחד יבשלו ביחד יונתן רושפלד וירון שלו ובצידו השני חבורת מחניודה.

 

  • הונגריה מחליטה בצד יצירתי לעצור את ההשמנה בארצה ומטילה מס חדש על מזונות משמינים.

 

  • ולקינוח: מסעדת סושי ביפן מכינה סושי בשלל גדלים: ממנה שמשקלה חמש וחצי קילוגרם ועד מיני סושי שאפשר להכניס לקופסת גפרורים.

 

לכל התכניות המלאות של גיא פינס >>

 

מדבר מהבטן - בלוג האוכל של עמית אהרנסון >>

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל - גיא פינס
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.