מתכון לעוגיות אגוזים והל

 
מי שלא אוהב הל יכול להחליף בקינמון
מי שלא אוהב הל יכול להחליף בקינמון צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:20 06/09/2011

עוגיות אגוזים פריכות עם ניחוח נפלא של הל. המתוק המושלם לצד הקפה

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ו-1/2 כוסות קמח

175 גרם חמאה מומסת

1/2 כוס אבקת סוכר

1/2 כוס אגוזים גרוסים

1 כפית הל טחון

גרגרי הל לקשוט

1/2 כפית מלח

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את החמאה עם אבקת הסוכר.
  • מוספים בהדרגה את קמח, האגוזים, ההל הטחון והמלח עד לקבלת בצק אחיד.
  • מגלגלים את הבצק לרולדה ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  • מוצאים וחותכים לפרוסות עגולות.
  • מסדרים את העוגיות בתבנית עם נייר אפייה ומקשטים בגרגרי הל.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות , כ-20 דקות.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוגיות קפה ופיסטוקים

חטיפי שומשום מקורמלים

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.