מתכון לבצק עלים במילוי קרם וניל ואפרסקים

 
ניתן להחליף את האפרסקים במישמשים או אננס
ניתן להחליף את האפרסקים במישמשים או אננס צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:44 20/09/2013

בצק עלים פריך עוטף קרם וניל קטיפתי ואפרסקים עסיסיים שמגירים את נוזליהם החמימים לבצק

 
 
 
 
 

מצרכים:

 

1 ק"ג בצק עלים


 

 

לקרם הווניל:

1 ליטר חלב


 200 סוכר


 1 מקל וניל


1/2 כוס אבקת סוכר


2 ביצים


1/2 כוס קורנפלור


אפרסקים


 

לציפוי:

ביצה טרופה


אבקת סוכר


 

 

 

אופן הכנת קרם הווניל:

  • מביאים את החלב, הסוכר ומקל הווניל לרתיחה בסיר.
  • מערבבים את אבקת הסוכר, הביצים והקורנפלור ומכניסים לתערובת שרתחה, תוך כדי ערבוב, עד לרתיחה שנייה.
  • מעבירים את התערובת לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לשימוש.

 

הרכבה:

  • מרדדים את מחצית בצק העלים למלבן במידות 30X40 בעובי 1/2 ס"מ.
  • מחלקים ל-12 ריבועים שווים, מניחים במרכז כל ריבוע כף קרם וניל וקובייה של אפרסק.
  • סוגרים בצורת מעטפה ומברישים בביצה.
  • אופים ב-190 מעלות כ-20 דקות.
  • מצננים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

 

 
 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.