מתכון לשטרודל תפוחים אישי

 
אפשר לשלב במלית אגוזים, שקדים וקינמון
אפשר לשלב במלית אגוזים, שקדים וקינמון צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 07:44 08/09/2011

זמן קצר וחום גבוה בתנור ויש לכם מאפה תפוחים עטוף בעלי פילו פריכים שמתכסה בשכבה דקיקה של אבקת סוכר. מומלץ להגיש עם גלידת או רוטב וניל

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 עלי פילו

 

למלית:

5 תפוחי עץ מסוג גרנד סמיט קלופים וחתוכים לקוביות

1/3 כוס יין לבן

1/2 כוס סוכר

25 גרם חמאה

1 שקית סוכר וניל

1/2 כוס צימוקים לבנים

חמאה מומסת להברשה

 

לציפוי:

ביצה טרופה

אבקת סוכר

 

אופן הכנת המלית:

  • מבשלים את תפוחי העץ עם היין, החמאה, הסוכר וסוכר הווניל.
  • מוסיפים את הצימוקים לתערובת ומקררים.

 

ההרכבה:

  • פורסים צמד עלי פילו, כשהם אחד על גבי השני. מורחים שכבה דקה של חמאה מומסת.
  • מניחים את תפוחי העץ בצד הקרוב מימין לשמאל.
  • מגלגלים לגלילה ומורחים בביצה טרופה. אופים ב-195 מעלות כ-20 דקות.
  • מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

  

טיפים:

  • יש לעבוד מהר מאוד עם עלי הפילו.
  • רצוי להוציא אותם לפני העבודה מהמקרר ולא מהמקפיא.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

בצק עלים במילוי קרם וניל ואפרסקים

סהרוני פרג

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.