עת לשתות ועת לאכול • חדשות האוכל

 
הקציצות של מסעדת "במטבח של נלי"
הקציצות של מסעדת "במטבח של נלי" צילום: נטלי שיינהולץ
 
עודכן 11:19 07/09/2011

ארוחת שחיתות באוונגרד • עסקית חדשה בקורדיליה • סיורים ביקב כרמי יוסף BRAVDO • נישנושים על החוף בתאיו שף דגים • שוק אוכל בריא ואורגני • השבוע בעולם הקולינרי

 
 
 
 
 

4 מסעדות ויקב אחד מזמינים אתכם לבקר, לאכול ולשתות ממרכולתם בימים הרגועים האלו, שבין החופש הגדול לתקופת החגים:

 

  • מסעדת אוונגרד מתחילה לחגוג כבר מעכשיו ומזמינה לטעום את תפריט השחיתות שלה. 
  • השף ניר צוק מרכיב עסקיות חדשות במסעדת הדגל שלו "קורדיליה".
  • מסעדת "תאיו שף דגים" קוראת לבוא לנשנש פירות ים מול הגלים.
  • "במטבח של נילי" מקיימים שוק אוכל בריא ואורגני.
  • וביקב "כרמי יוסף BRAVDO" מקיימים סיורים באווירה פסטורלית. 
 

מסעדת "אוונגרד" חוגגת לפני החגים

רגע לפני ראש השנה השף והבעלים דיוויד לוי מזמין אתכם למסעדת "אוונגרד" להנות מארוחת שחיתות הכוללת מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח ב-79 ש"ח בלבד. בין המנות שתוכלו למצוא בתפריט השחיתות תמצאו פטריות מטוגנות בבלילת בירה עם רוטב מיונז פיקנטי ורוטב טריאקי, חציל בלאדי, כבדי עוף מוקפצים, המבורגר הבית, ג'מבו שניצל, צלע לבן משובח, נתחוני עוף מהמזרח. בגזרת הקינוחים תמצאו מוס שוקולד, פנקייק, סלט פירות וסורבה ועוגת בראוניז עם גלידה. בנוסף, בין המזמינים את ארוחת שחיתות יוגרל סופשבוע זוגי בברלין.

איפה: רחוב הברזל 3, תל אביב. 03-6480082.

מתי: בין התאריכים 13/9/11-27/9/11, בכל שעות הפעילות.

 

 
המבורגר הבית של מסעדת  "אוונגרד"
המבורגר הבית של מסעדת "אוונגרד" צילום : דן פרץ
 

תפריט עסקי חדש במסעדת "קורדיליה"

השף ניר צוק רקח למסעדת הדגל "קורדיליה" תפריט עסקי חדש במסגרתו יוצעו שתי אפשרויות בחירה - עסקית ב-89 ש"ח אשר כוללת מנה ראשונה לבחירה ומנה עיקרית לבחירה או עסקית ב-115 ש"ח, אשר כוללת מנה ראשונה מנה עיקרית וקינוח. בין המנות הראשונות תוכלו למצוא פטה כבדים בשומשום שחור, קרפצ'יו אינטיאס בהדרים וזעתר וניוקי שקדי עגל, ובין המנות העיקריות תמצאו עוף במילוי ארטישוק ירושלמי, דג ברוטב ארטישוק ירושלמי ושרימפס פורצ'יני.

איפה: יפת 30, פינת סמטת הזכוכית, יפו העתיקה. 03-5184668.

מתי: התפריט עסקי יוגש בימים א-ה בין השעות 12:00-17:00.

 

 
שרימפס פורצ'יני במסעדת "קורדיליה"
שרימפס פורצ'יני במסעדת "קורדיליה" צילום : מור סגל
 
 

בציר 2011 בעיצומו ביקב "כרמי יוסף BRAVDO"

יקב הבוטיק "כרמי יוסף BRAVDO" מזמין את קהל חובבי היין לבקר בימי שישי במרכז המבקרים של היקב, במיוחד עכשיו בתקופת הבציר. המרכז ממוקם בתוך יקב שנמצא בלב הכרמים במקום פסטורלי, שקט ורומנטי, למרגלות הרי יהודה. יש המכנים אזור זה בשם "טוסקנה הקטנה", בשל האווירה שהוא משרה על יושביו. אנשי היקב יערכו למבקרים סיור ביקב ובכרמים, יסבירו על תהליך הייצור הייחודי ליקב - תפיסת "מהכרם אל הבקבוק" וינתנו טעימות יין עם הסברים.

איפה: הארז 5, כרמי יוסף. 050-2207022.

מתי: היקב פתוח למבקרים מדי יום שישי, בין השעות 11:00-14:00.

כמה: 20 ש"ח לאדם.

 

 
יקב  בלב הכרמים במקום פסטורלי, שקט ורומנטי
יקב בלב הכרמים במקום פסטורלי, שקט ורומנטי צילום : הדר אלרועי
 

ספיישל סוף הקיץ במסעדת "תאיו שף דגים"

מסעדת "תאיו שף דגים", משיקה מנות קלילות ומרעננות לנשנוש מול גלי הים - שרימפס או קלמארי בטמפורה עם שלל רטבים פיקנטיים בליווי סלט מרענן (79 ש"ח) יחד עם מרגריטות קפואות לבחירה הישר מהבר בשלל טעמים פירותיים וקיציים: פסיפלורה, תות, מנגו ואבטיח בכוסות גבוהות (39 ש"ח).

איפה: בן גוריון (החוף הדרומי), בת ים. 03-6565650.

 

 
נשנושים וקוקטיילים מול הים
נשנושים וקוקטיילים מול הים צילום : אנטולי מיכאלוב
 

שוק אוכל " במטבח של נלי"

המסעדה הבריאותית - אורגנית, "המטבח של נלי", שנמצאת בפאתי שוק הפשפשים, מזמינה אתכם לשוק אוכל חדש הנערך במקום, בו תוכלו לקחת אוכל מוכן הביתה ב-20% הנחה. בין המנות המוצעות ניתן למצוא קציצות ירק אפויות (ריקוטה וזוקיני / עדשים), אנטיפסטי במגוון סוגים, קציצות עוף מאודות בצ'אטני מנגו או רוטב עגבניות ובזיליקום, קינואה עם ערמונים ופטריות, אורז אדום מלא עם ג'ינג'ר, שום ובצל ירוק, פלפל ממולא, מרקים שונים, ראפים של עוף או ירקות וגם עוגות מקמח כוסמין. נלי מתמחה בבישול לאנשים עם צרכים תזונתיים מיוחדים - ללא גלוטן, ללא לקטוז, דלים בנתרן, בסוכר או בשומן.

איפה: המטבח של נלי, מרגוזה 28 תל אביב, 03-6833759.

מתי: מידי יום שישי בין השעות 8:00-16:00. ניתן גם להזמין הביתה או לבוא לקחת גם במהלך שאר ימות השבוע.

 

 
לכל אחד ניתן לתפור את התפריט המיוחד שלו
לכל אחד ניתן לתפור את התפריט המיוחד שלו צילום : נטלי שיינהולץ
 

מה עוד קורה השבוע

  • ביסטרו הבשר והיין, "הטרקלין", מכין ספיישל מנות חדשות ומיוחדות לקראת ראש השנה ביניהם סלט תאנים (38 ש"ח), ארטישוק קלוי (38 ש"ח), סטייק רוקה (89 ש"ח) וקינוחים (32-34 ש"ח). בנוסף, ניתן לרכוש במסעדה יינות בבלעדיות מיקב דדה ויקב בן חנה.
  • רשת בתי הקפה "גרג" פותחת את הסניף הראשון שלה בעיר עכו. הסניף החדש נפתח בקניון עזריאלי בעיר והוא משתרע על שטח של כ-160 מ"ר, בהם ניתן לשבת בפנים ובחוץ.

 

 

על זה כבר שמעתם?

5 מסעדות משתלמות בדרום

מרתה סטיוארט מצייצת ממסעדת מחניודה

מסעדה חדשה בירושלים

שוקולד בריא ללב

 

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.