מתכון לחציל עטוף בעלי פילו

 
כמובן שככל חציל בלאדי ניתן להגיש גם עם טחינה
כמובן שככל חציל בלאדי ניתן להגיש גם עם טחינה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 18:33 08/09/2011

מאפה בצק פילו במילוי חציל קלוי, גבינת פטה ועשבי תיבול. מוגש עם רוטב עגבניות ביתי

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 חצילי בלאדי קלויים על האש מקולפים וקרים

4 דפי פילו

300 גרם גבינת פטה

1 כף תימין קצוץ

2 שיני שום קצוצות

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

 

לרוטב העגבניות:

2 כוסות עגבניות שרי

2 ענפי תימין

3 שיני שום

1/2 כוס שמן זית

1/2 כוס מים

 

אופן הכנה:

  • פורסים את דפי הפילו ושמים מעל כל דף חציל, כשהעוקץ מחוץ לדף הפילו.
  • מוסיפים את גבינת הפטה והתבלינים.
  • עוטפים את החציל בפילו.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כרבע שעה.

 

רוטב העגבניות:

  • מביאים את חומרי הרוטב לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות.
  • טוחנים בבלנדר למרקם חלק.
  • מגישים כמצע לחציל העטוף.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פסטייה במילוי פטה, עגבניות ותרד

מוס ריקוטה

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.