מתכון למוס גבינה עם עלי פילו מסוכרים

 
הקרנצ'יות של עלי הפילו משדרגת פלאים את המנה
הקרנצ'יות של עלי הפילו משדרגת פלאים את המנה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 18:36 08/09/2011

קינוח בניחוח יווני שמשלב מוס גבינת ריקוטה ושמנת עם דבש, קינמון וגרידת תפוז. וגם: שדרוג פריך של עלי פילו מסוכרים

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 עלי פילו

חמאה מומסת

סוכר חום

 

למוס הריקוטה:

300 גרם ריקוטה

250 מ"ל שמנת מתוקה מוקצפת

3 כפות מי ורדים

1/2 כפית קינמון טחון

5 כפות דבש

1/2 כפית קליפת תפוז מגוררת

 

אופן הכנת מוס הריקוטה:

  • מערבבים את כל החומרים תוך כדי קיפול
  • מחלקים ל-6 כוסות ומניחים במקרר.

 

עלי הפילו:

  • פותחים את עלי הפילו, מורחים בחמאה מומסת ומפזרים סוכר חום, שכבות שכבות.
  • מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהם נהיים קריספיים.

 

ההגשה:

  • שוברים את עלי הפילו לחתיכות גסות ומגישים עם מוס הריקוטה.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

חציל בלדי עטוף בעלי פילו

פסטייה במילוי פטה, עגבניות ותרד

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.