כך תכינו עוגה בחושה מושלמת

 
עודכן 09:05 09/09/2011

שימוש בכלי ערבוב יבש לחלוטין, קיפול עדין של החלבון והקצפה מבוקרת. הקונדיטור דודו אוטמזגין נותן לכם טיפים להכנת עוגה בחושה מושלמת. וגם: מתכון מנצח לעוגת גזר מנוקדת בשברי פקאנים שזקוקה רק לערבוב בקערה

 
 
 
 
 

טיפים להכנת עוגה בחושה

ניתן לאפות גם בתבנית עגולה או בתבניות בצורות

 

  • משתמשים במתכון מדויק
  • מקפלים בעדינות את קצף הביצים בעזרת לקקן
  • חובה לקפל ולא לערבב אחרת הקצף ישבר והאויר שהוכנס בהקצפה לחלבון יברח החוצה
  • משתמשים בחלבון שלא הוכנס למקרר
  • כלי הערבוב חייב להיות יבש לחלוטין
  • לא מתחילים להקציף במהירות מקסימלית
  • ברגע שנוצר קצף אחיד מפסיקים להקציף

 

עוגת גזר בחושה

ריחנית, רכה ומנקודת בפקאנים וצימוקים | הכמות מספיקה לתבנית אינגליש קייק

 

מצרכים:

100 גרם שמן

160 גרם סוכר

120 גרם גזר, מגורר דק

2 ביצים

100 גרם קמח

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

קורט קינמון טחון

30 גרם צימוקים

30 גרם אגוזי פקאן, קצוצים

 

אופן הכנה:

  • מערבבים היטב בקערה את השמן, הסוכר והגזר.
  • מוסיפים את הביצים ומערבבים.
  • מוסיפים לתערובת את הקמח, אבקת אפייה והסודה לשתייה ומערבבים.
  • מוסיפים קינמון, צימוקים ואגוזי פקאן ומערבבים.
  • יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים במשך 30-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

 

טיפים להכנת קינוחים בכוסות

טיפים להכנת פרלינים בבית

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.