מתכון לקרפצ'יו דלעת עם מסקרפונה

 
למרות מה שחושבים, אין לדלעת תחושת עפיצות אלא רק פריכות כמו למלפפון
למרות מה שחושבים, אין לדלעת תחושת עפיצות אלא רק פריכות כמו למלפפון צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:01 18/09/2011

פרוסות דקות של דלעת טרייה כבושות קלות במיץ לימון. סגירת מעגל מקסימה נוצרת על ידי הוספת גרעיני דלעת וגבינת מסקרפונה

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם דלעת נקייה מקליפה ומגרעינים

מלח

 פלפל

מיץ מ-1 לימון

3 כפות שמן זית

3 כפות מסקרפונה

3 כפות גרעיני דלעת קלויים

חופן עלי בזיליקום

 

אופן הכנה:

  • פורסים בעזרת מנדולינה את הדלעת לפרוסות דקיקות.
  • מסדרים בתבנית אפייה, מתבלים במלח ובפלפל ויוצקים לימון.
  • משרים את הפרוסות 10 דקות.
  • מסדרים את הפרוסות בצלחת הגשה, יוצקים שמן זית, מסקרפונה, גרעיני דלעת ומקשטים בעלי בזיליקום.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

דלעת ערמונים במילוי בקר ומשמשים

דלעת מסוכרת עם טחינה ואגוזי מלך

מאפינס דלעת

 

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.