מתכון למאפינס דלעת

 
הסודה לשתייה תיתן את האווריריות הרצויה
הסודה לשתייה תיתן את האווריריות הרצויה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:03 18/09/2011

גרסה בריאה במיוחד למאפינס דלעת מתקתק עם ריוויון, סובין וקמח מלא. וגם: אופציה להפוך את המאפינס למלוח על ידי הוספת גבינת קשקבל או בולגרית

 
 
 
 
 

מצרכים:

300 גרם דלעת

2 ביצים טרופות

120 מ"ל ריוויון

120 מ"ל שמן קנולה

100 גרם קמח מלא מנופה

55 גרם סובין

150 גרם סוכר

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

1 ו-1/2 כפיות קינמון

1/2 כפית מלח

140 גרם צימוקים

גרעיני דלעת

 

 

אופן הכנה:

  • חותכים את הדלעת לקוביות ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • מרססים את קוביות הדלעת בתרסיס שמן קנולה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד לריכוך כ-45 דקות. טוחנים את הדלעת במעבד מזון.
  • מוסיפים למעבד את הביצים, הריוויון והקנולה ומערבבים.
  • מערבבים בקערה נפרדת את החומרים היבשים, מלבד צימוקים, ומאחדים את התערובות.
  • מוסיפים צימוקים.
  • יוצקים את התערובת לתבניות סיליקון של מאפינס עד 3/4 מגובהן ומפזרים למעלה גרעיני דלעת.
  • אופים בתנור של 180 כ-18-20 דקות. מגישים חמים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

דלעת ערמונים במילוי בקר ומשמשים

קרפצ'יו דלעת עם מסקרפונה

דלעת מסוכרת עם טחינה ואגוזי מלך

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.