מתכון לדלעת ערמונים במילוי בשר

 
אל תוציאו את כל הבשר של הדלעת אלא רק את החלק הרך עם הגריעינים
אל תוציאו את כל הבשר של הדלעת אלא רק את החלק הרך עם הגריעינים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:04 18/09/2011

דלעת ערמונים אפויה במילוי עשיר של בשר בקר טחון שטוגן מראש עם בצל, שום, ג'ינג'ר ומשמשים מיובשים

 
 
 
 
 

מצרכים:

10 יחידות דלעת ערמונים

 

למלית:

1/2 ק"ג בשר טחון

3 כפות שמן זית

1 בצל חתוך לקוביות

3 שיני שום קצוצות

1/2 כוס משמשים מיובשים קצוצים

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית מוסקט

1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ

1 כף ג'ינג'ר קצוץ

מלח, פלפל

1 ביצה

 

אופן הכנה:

  • מסירים את הראש של כל דלעת בעזרת סכין ושומרים בצד.
  • מרוקנים את הדלעות בעזרת כף פריזיין.
  • מטגנים את הבצל, הבשר והמשמשים עם יתר חומרי המלית, פרט לביצה ולפטרוזיליה.
  • מוסיפים למלית אחרי שהתקררה מעט את הפטרוזיליה והביצה.
  • ממלאים כל דלעת במלית, ושמים את הראש של הדלעת כמכסה מעל.
  • עוטפים ברדיד אלומיניום (רצוי אחד אחד) ואופים ב-200 מעלות במשך שעה.
  • מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד רבע שעה. מגישים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קרפצ'יו דלעת עם מסקרפונה

דלעת מסוכרת עם טחינה ואגוזי מלך

מאפינס דלעת

 

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.