מתכון לדלעת מסוכרת

 
מומלץ להגיש עם כדור גלידה בצד
מומלץ להגיש עם כדור גלידה בצד צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:05 18/09/2011

קוביות דלעת מבושלות בסירופ סוכר בניחוח ציפורן וגרידת לימון. מומלץ להגיש עם טחינה גולמית ואגוזי מלך

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג דלעת קלופה, חתוכה לקוביות גדולות

 

לסירופ סוכר:

1 ו-1/2 כוסות סוכר

1 כוס מים

2 כפות מיץ לימון

2 מסמרי ציפורן

1 כפית קליפת לימון מגוררת

 

להגשה:

טחינה גולמית

אגוזי מלך קצוצים

 

אופן הכנה:

  • מניחים את כל חומרי הסירופ בסיר גדול, מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כשעה.
  • מכניסים את קוביות הדלעת, מערבבים מדי פעם, ומרטיבים את הדלעת בסירופ הסוכר שנוצר.
  • מסירים את הדלעת מהאש, ומכניסים למקרר.  
  • מסדרים את קוביות הדלעת בצלחת הגשה.
  • יוצקים מעל טחינה גולמית, מפזרים אגוזי מלך קצוצים בנדיבות.

 

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

דלעת ערמונים במילוי בקר ומשמשים

קרפצ'יו דלעת עם מסקרפונה

מאפינס דלעת

 

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.