מתכון לפלאפל דגים

 
לסיום מומלץ לקשט בגרגרי נחל וסומק
לסיום מומלץ לקשט בגרגרי נחל וסומק צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:08 12/09/2011

כשמאכל רחוב ושף גורמה נפגשים - כדורי פלאפל מחומוס ודג אינטיאס. מוגש על טורטייה פריכה עם רוטב יוגורט

 
 
 
 
 

מצרכים:

300 גרם אינטיאס טרי חתוך לקוביות קטנות (ללא העור)

2 כוסות חומוס מושרים במים ללילה אחד

1/4 כפית אבקת אפיה

1 כוס כוסברה טריה

2 שיני שום קלופות

1/4 כפית כמון

שמן עמוק לטיגון

 

ליוגורט:

1 גביע יוגורט

2 כפות לימון כבוש קצוץ

1 עגבנייה קלופה חתוכה לקוביות קטנות

1 בצל עלי פטרוזילה קצוצים

טורטייה

 

אופן הכנה:

  • מסננים את החומוס מהמים, מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את השום והכוסברה וטוחנים מעט.
  • מעבירים לקערה, מוסיפים את אבקת האפייה, הכמון והמלח.
  •  מערבבים היטב ומוסיפים את קוביות הדגים.
  • מניחים להתקרר לשעה.
  •  יוצרים כדורים ומטגנים בשמן עמוק.
  • מערבבים את כל חומרי היוגורט.
  • מחממים מחבת פסים ומניחים מעל את הטורטייה עד שהופכת להיות קריספית
  • מניחים את הטורטייה על צלחת, יוצקים מעל יוגורט מניחים מעל את כדורי הפלאפל.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פריקסה עם טונה טרייה

 

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.