מתכון לפריקסה עם טונה טרייה

הדפס
 
מי שלא חובב דג נא יכול להחליף בטונה מקופסת שימורים
מי שלא חובב דג נא יכול להחליף בטונה מקופסת שימורים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:09 12/09/2011

לחמניה ביתית מטוגנת במילוי טונה טרייה, לימונים כבושים, זיתים, תפוחי אדמה, ביצה קשה ומלפפון חמוץ. תודו שזה נשמע טעים ומשביע

 

מצרכים לפריקסה:

1 ק"ג קמח

30 גרם שמרים

1 כפית מלח

1 כפית סוכר

2 כוסות מים

 

למילוי:

100 גרם טונה טרייה

1 כף לימונים כבושים

1 כף זיתי קלמטה

1 תפו"א מבושל

1 מלפפון חמוץ

1 ביצה קשה

1 כף אריסה

צרור בצל ירוק

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל החומרים ומתפיחים כ-40 דקות.
  • יוצרים מהבצק לחמניות ומתפיחים שוב.
  • מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  • חותכים את כל המוצרים למילוי
  • חותכים את הפריקסה באמצע ומתחילים לסדר בפנים את כל המצרכים.
  •  מתבלים ומגישים.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פלאפל דגים

 

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.