מתכון לפיתה במילוי עוף מוקפץ או קציצות בשר

 
לא צריך להוסיף ממרח כי הבשר והעוף כבר עטופים ברוטב
לא צריך להוסיף ממרח כי הבשר והעוף כבר עטופים ברוטב צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 22:25 13/09/2011

פיתות במילוי בשר שהופך אותן לארוחת צהריים משביעה - חזה עוף מוקפץ עם פלפלים או קציצות בשר ברוטב עגבניות

 
 
 
 
 

פיתה במילוי חזה עוף מוקפץ ברוטב פלפלים

 

מצרכים:

2 חזה עוף שניצל

2 פלפל אדום

2 פלפל צהוב

2 פלפל ירוק

בצל סגול

3 כפות שמן אבוקדו

פיתה

 

לרוטב:

4 שיני שום

פלפל חריף

עגבניה

מלח פלפל

 

אופן הכנה:

  • חותכים את העוף והירקות לרצועות.
  • מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל והפלפלים.
  • מצרפים את רצועות העוף ומטגנים 10 דקות נוספות.
  • מתבלים במלח ופלפל.

 

הרוטב: 

  • חולטים 3 פלפלים, מקלפים וחותכים לרצועות.
  • מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפלפלים עם השום.
  • מוסיפים פלפל חריף, עגבניה, מלח ופלפל. מטגנים עד ריכוך.
  • טוחנים הכל יחד במעבד מזון עד לקבל מחית חלקה.
  • מערבבים את הרוטב עם העוף, ומוזגים מעט שמן זית מעל.

 

הגשה:

  • חותכים פיתה בקצה וממלאים בעוף המוקפץ.

 

 

קציצות בשר בפיתה

 

מצרכים:

150 גרם בשר טחון כבש או בקר

בצל

עגבניה

2 שיני שום

3 כפות רסק עגבניות

3 כפות שמן

פיתה

בהראט

מלח

פלפל 

 

אופן הכנה:

  • חותכים את הבצל והעגבניה לקוביות וכותשים את השום.
  • מחממים את השמן במחבת ומשחימים את השום והבצל.
  • מוספים את העגבניה.
  • בקערה נפרדת מתבלים את הבשר ומכנים ממנו קציצות.
  • מדללים את הרסק עם כוס מים ומספים למחבת.
  • מסדרים את הקציצות במחבת ומבשלים כ-15 דקות בכל צד.
  • פותחים את הפיתה בקצה וממלאים אותה בקציצות עם הרוטב.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פיתות רגילות ועם זעתר

כבדים בסילאן

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.