מתכון לכבדי עוף בסילאן

 
מומלץ להגיש בפיתה עם סלטים וחמוצים
מומלץ להגיש בפיתה עם סלטים וחמוצים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 22:27 13/09/2011

כבדי עוף מטוגנים עם בצל ותבלינים. מומלץ להגיש עם פיתה ביתית או פירה תפוחי אדמה

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 כבדי עוף (150 גרם)

1 בצל שלם

מלח

פלפל

קורט בהרת

קמצוץ קינמון

קורט פפריקה מתוקה

קורט תבלין גריל עוף

1 כף סילאן

פיתות

 

אופן הכנה:

  • צולים את הכבדים על המחבת.
  • קוצצים בצל ומוסיפים אותו למחבת.
  • מוסיפים את יתר התבלינים ואת הסילאן, וצולים עד לריכוך והשחמה.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פיתות ביתיות

פיתה במילוי עוף מוקפץ או קציצות בשר

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.