מתכון לפשטידת בצל ללא גלוטן

 
ריח עדין ומפתה יתפשט בכל הבית עם הכנסת הפשטידה לתנור
ריח עדין ומפתה יתפשט בכל הבית עם הכנסת הפשטידה לתנור צילום: שירן אנטביי
 
עודכן 11:20 17/09/2011

מערבבים את המצרכים בקערה, מכניסים לתנור, ממתינים בסבלנות 20 דקות ומתמוגגים מהטעם. פשטידת בצל מופלאה וקלה להכנה

 
 
 
 
 

מצרכים:

1/4 כוס קמח אורז

1/4 כוס קורנפלור

4 בצלים גדולים קצוצים דק

1/2 כוס שמן זית

1 כפית קסאנטן גאם

1 כפית משפר אפיה 10

4 ביצים

1/2 שקית אבקת אפייה

2 כפות אבקת מרק ללא גלוטן (או מלח עשבים)

1/4 כוס עירית קצוצה/זיתים

שומשום או זעתר (אופציונאלי)

 

אופן הכנה:

  • מערבבים בתוך קערה עמוקה את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת עיסה אחידה.
  • יוצקים את העיסה לתוך תבנית שקעים או לתוך תבנית מאורכת.
  • מפזים מעט שומשום או זעתר מעל העיסה.
  • מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-20 דקות ומגישים חם.

 

המתכון באדיבות צוות המומחים של מכון אברהמסון, המכון הוותיק לגמילה מעישון, מסוכר ומגלוטן וגמילה מהתמכרויות. מומחי המכון אספו בסיוע לקוחותיו מגוון רחב של מתכונים ללא גלוטן וסוכר. מתכונים אלו גובשו לספר מתכונים חדש אשר ייצא בשבועות הקרובים בשיתוף רשת צומת ספרים ויימכר בחנויות הרשת עם עשרות מנות מקוריות וטעימות.

 

רוצים ללמוד עוד על צליאק? נסו את אלה:

צליאק זה לא סוף העולם

מה זה צליאק

תזונה ללא גלוטן

 

מחפשים מתכונים ללא גלוטן? נסו את אלה:

בלינצ'ס במלית תפוחים

עוגת שזיפים

קיש עגבניות וגבינת עיזים

חטיפי זיתים

לחמניות גבינה

עוגיות ביסקוטי

עוגת שכבות עם תותים

פוקאצ'ה עם עגבניות וזיתים

פתאי ירקות עם עוף

 

 
עוד כתבות במדור סודות המטבח - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.