מתכון למאפינס פרג ושוקולד לבן

 
היין מוסיף מעט חמיצות שמאזנת את המתיקות של השוקולד
היין מוסיף מעט חמיצות שמאזנת את המתיקות של השוקולד צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:44 14/09/2011

עונג גדול במנות קטנות - מאפינס שמשלב פרג עם שוקולד לבן לצד קצפת וקקאו. למי שרוצה באמת להתפרע, ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס או פירות

 
 
 
 
 

מצרכים למאפינס:

150 גרם קמח

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית אבקת סודה לשתייה

2 ביצים מספר 1

100 גרם סוכר

50 גרם חמאה

50 גרם שמן תירס או קנולה

3 כפות חלב

1/8 כפית ונילין

1/2 תפוז מגורד

50 גרם שוקולד לבן

50 גרם פרג טחון טרי

1/4 כוס יין לבן

 

לציפוי:

1 מיכל שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

אבקת קקאו

 

אופן הכנה:

  • מערבבים יחד במיקסר את הביצים, הסוכר, החמאה, השמן והחלב, במהירות בינונית כ-5 דקות.
  • מוסיפים את כל החומרים היבשים ומערבבים קלות עד שהכל מתאחד והופך לבלילה חלקה ומעט נוזלית.
  • מוסיפים את היין ומערבבים מעט.
  • יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס - במידה ולא משתמשים בתבנית שקעים מסיליקון רצוי לשמן מעט את התבנית.
  • אופים כ-15 דקות ב-170 מעלות או עד שקיסם שננעץ במרכזם יוצא יבש.
  • מקציפים את השמנת והסוכר לקצפת.
  • מצפים את המאפינס בקצפת ומפדרים באבקת קקאו.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מאפינס תפוחי עץ בריאים

מאפינס לימון

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.