מתכון למאפינס לימון

 
ניתן לפזר מעל המאפינס גרידת תפוז או לימון
ניתן לפזר מעל המאפינס גרידת תפוז או לימון צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:47 14/09/2011

עוגות לימון קטנות מנוקדות בחמוציות ופיסטוקים שמוסיפים טעם נהדר וצבע משגע

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 ביצים

80 גרם סוכר דמררה

50 גרם שמן

קליפה מגוררת מלימון אחד

1/4 כוס מיץ לימון

1/4 כוס מיץ תפוזים

150 גרם קמח רגיל

10 גרם אבקת אפייה

50 גרם פיסטוקים קלופים שלמים 

50 גרם חמוציות

פיסטוקים חצויים

סוכר דמררה

 

אופן הכנה:

  • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הסוכר, השמן, קליפת הלימון והמיצים עד לקבלת תערובת חלקה.
  • מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומשלבים אותם בתערובת שבמיקסר בעזרת מרית. מוסיפים את הפיסטוקים והחמוציות ומערבבים קלות.
  • מזלפים את התערובת לתבניות מאפינס ומפזרים מעט פיסטוקים וסוכר חום.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מאפינס תפוחי עץ בריאים

מאפינס פרג ושוקולד לבן

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.