מתכון לכדורי עוף אסייתיים בציפוי פנקו

 
תוסיפו לזה סלט טרי קצוץ או סלט כרוב וגזר ויש לכם ארוחה מלאה
תוסיפו לזה סלט טרי קצוץ או סלט כרוב וגזר ויש לכם ארוחה מלאה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 21:27 16/09/2011

כדורי עוף בניחוח אסייתי בזכות הג'ינג'ר, הלמון גראס ושמן השומשום שבתוכם. מומלץ להגיש בליווי רוטב סויה או רוטב צ'ילי עם ווסאבי

 
 
 
 
 

מצרכים ל-20 כדורי עוף:

600 גרם בשר עוף טחון

1 ביצה

3 כפות קמח

1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר דק

1 גבעול למון גראס קצוץ דק או קליפה מגוררת מלימון אחד

3 כפיות שמן שומשום

1/4 כוס רוטב סויה

1/2 פלפל אדום חריף

2 שיני שום קצוצות

1 בצל קצוץ דק

צרור כוסברה קצוצה

מלח

 

לציפוי ולטיגון:

2 ביצים

2 כפות מים

200 גרם פירורי פנקו (פירורי לחם יפניים- להשיג במרכולים)

שמן לטיגון חצי עמוק

 

אופן הכנה כדורי העוף:

  • שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה. מכסים ושומרים כשעה במקרר.
  • צרים מהתערובת, בידיים רטובות, כדורים בקוטר 3 ס"מ.

 

הציפוי והטיגון:

  • טורפים בקערה קטנה את הביצים והמים, ושמים בצלחת נפרדת את כדורי הפנקו.
  • טובלים את הכדורים בביצים ולאחר מכן בפנקו. מסדרים על המגש, מכסים ושומרים במקרר כשעה או עד ההגשה.
  • מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, בגובה 2 ס"מ, ומטגנים את כדורי העוף עד שיזהיבו.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

חציל בלאדי מאודה עם טחינה אסייתית

סשימי סלמון בוויניגרט

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.