מתכון לחציל בלאדי מאודה עם טחינה אסייתית

 
להכנת "שיערות מסולסלות" מבצל ירוק, שימו אותם במי קרח לאחר החיתוך
להכנת "שיערות מסולסלות" מבצל ירוק, שימו אותם במי קרח לאחר החיתוך צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 21:30 16/09/2011

וותרו על השילוב המוכר של חציל בטחינה ונסו את הגרסה האסייתית שלו. אפוי ומלא בטעמים של ג'ינג'ר ושומשום שחור

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 חצילים בינוניים מוצקים ומבריקים

רשת אידוי

 

לטחינה:

1 כוס טחינה גולמית

מיץ מלימון אחד

1/4 כוס רוטב סויה

1/4  כוס מים

6 כפות שמן שומשום

2 שיני שום קצוצות

1 ס"מ ג'ינג'ר טרי מגורד

 

לקישוט:

בצל ירוק

שומשום שחור

ג'ינג'ר מוחמץ

 

אופן הכנת הטחינה:

  • מערבבים את כל המצרכים של הטחינה, טועמים ומתקנים תיבול.

 

החצילים:

  • קולפים את החצילים, וחותכים לאורכם.
  • מאדים בעזרת רשת אידוי מבמבוק כ-20 דקות.

 

ההגשה:

  • חותכים את החצילים ל-4 ומסדרים בצלחת.
  • מזלפים את הטחינה האסייתית, מעטרים בשערות בצל ירוק ושומשום שחור ומגישים עם מעט ג'ינג'ר מוחמץ בצד.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

כדורי עוף אסייתיים

סשימי סלמון בוויניגרט

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.