מתכון לסשימי סלמון בוויניגרט

 
לכו עד הסוף עם הטעם האסייתי והוסיפו גם ג'ינג'ר כבוש ווסאבי
לכו עד הסוף עם הטעם האסייתי והוסיפו גם ג'ינג'ר כבוש ווסאבי צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 21:32 16/09/2011

פרוסות דקות של דג סלמון נא בליווי רוטב ווינגרט אסייתי ביתי

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם סלמון טרי ללא עצמות ועור

 

לוויניגרט:

1/4 כוס רוטב סויה

2 כפות שמן שומשום

1 ס"מ שורש ג'ינג'ר

1 כף סילאן

4 גבעולי למון גראס כתושים מעט

3 צנוניות קטנות טריות ופרוסות לחצי

בצל ירוק פרוס דק

מעט שומשום שחור

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל חומרי הרוטב ומשרים את גבעולי הלמון גראס הכתושים ברוטב למשך חצי שעה.
  • פורסים דק את הסלמון.
  • יוצקים את הרוטב על הדג, מעטרים בצנוניות, בצל ירוק ושומשום.
  • מתבלים במלח ובפלפל ומגישים.

  

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

כדורי עוף אסייתיים

חציל בלאדי מאודה עם טחינה אסייתית

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.