מתכון לשוקי עוף ברוטב סילאן

 
צבע משגע וטעם נהדר
צבע משגע וטעם נהדר צילום: דורון ישר
 
עודכן 13:27 14/09/2011

הסוד של דורון לארוחת ראש השנה - שוקי עוף ברוטב מתקתק של סילאן ופפריקה מתוקה

 
 
 
 
 

למה המנה של דורון היא המנה המנצחת? מכיון שראש השנה יוצא בסמיכות וברצף עם השבת, הדבר יוצר עומס של בישולים ועל כן נדרש מתכון מהיר, מתוק וטעים בדומה למתכון זה.

 

מצרכים:

קילו שוקי עוף

1/2 כוס סילאן אמיתי

רבע כוס שמן זית

2 שיני שום כתושות

פפריקה מתוקה

1/4 כוס רוטב סויה

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל מצרכי הרוטב בקערה.
  • מניחים את העוף על תבנית אפייה, שופכים עליו את הרוטב ומעסים היטב.
  • מכניסים את התבנית לתנור שחומם לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כשעה ורבע כאשר התבנית מכוסה ולעוד כחצי שעה ללא הכיסוי. יש להפוך את שוקי העוף מידי פעם לפעם מצד לצד.  

 

 
עוד כתבות במדור הסוד שלי לארוחת ראש השנה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.