לא רק למדענים: בישול מולקולרי

 
עודכן 11:29 15/09/2011

הוא הופך נוזל לברד תוך שניות ומשנה את מצב הצבירה של חומרי הגלם שנמצאים אצלכם במטבח. בואו להכיר את הבישול המולקולרי. וגם: סרחיו ברוידו מכין ביחד עם אורלי וגיא מרגריטה עם חנקן נוזלי

 
 
 
 
 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.