טיפים להכנת עוגות מוס שוקולד

 
עודכן 09:38 16/09/2011

ניתן להכין אותה כמה ימים מראש והכי טעים לצרף לה בסיס מרנג שמתפצפץ בפה. הקונדיטור דודו אוטמזגין נותן לכם טיפים להכנת עוגת מוס מושלמת. וגם: מתכון מעולה לעוגת מוס שוקולד מריר על בסיס של בראוניז

 
 
 
 
 

טיפים להכנת עוגת מוס

 

  • מומלץ להשתמש במרנג כבסיס.
  • עוגת מוס כדאי להכין מספר ימים מראש ולשמור בהקפאה.
  • מרנג לא אוהב לחות ולכן מומלץ לשמור אותו במקפיא.

 

עוגת מוס שוקולד מריר עם תחתית בראוניז

כל כך מושחתת שלא תוכלו להפסיק לאכול

 

מצרכים לבראוניז:

3 (150 גרם) ביצים

1 ו-1/4 כוסות (240 גרם) סוכר

1 חבילה (200 גרם) חמאה רכה

150 גרם שוקולד מריר

3/4 כוס (100 גרם) קמח

 

למוס:

1 חבילה (200 גרם) חמאה רכה

500 גרם שוקולד מריר 72%

10 חלמוני ביצה (200 גרם)

10 חלבוני ביצה (300 גרם)

2 כפות (30 גרם) סוכר

2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 32%

 

אופן הכנת הבראוניז:

  • ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו.
  • מערבבים את הביצים, הקמח והסוכר במטרפה ידנית.
  • מוזגים לתבנית קפיץ עגולה בקוטר 26.
  • אופים בטמפ' של 175 מעלות למשך 25 דקות.

 

אופן הכנת המוס:

  • ממיסים את החמאה על הגז ומוסיפים את השוקולד המריר.
  • לאחר שהשוקולד מומס בתוך החמאה מוסיפים את החלמונים.
  • מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים את תערובת השוקולד לתוך השמנת בתנועות קיפול.
  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • מערבבים בעדינות את התערובת של השוקולד לתוך התערובת של קציפת החלבונים.

 

הרכבת העוגה:

  • מניחים את תחתית הבראוניז על גבי תבנית קפיץ בקוטר 26.
  • יוצקים מעל את המוס.
  • מקפיאים למשך 4 שעות.  

 

טיפים להכנת עוגה בחושה מושלמת

טיפים להכנת קינוחים בכוסות

טיפים להכנת פרלינים בבית

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.