מתכון למרק גספאצ'ו וקרם חציל

 
הגספצ'ו חמצמץ אך עגבניות שרי מעניקות לו מתיקות עדינה
הגספצ'ו חמצמץ אך עגבניות שרי מעניקות לו מתיקות עדינה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 12:33 19/09/2011

מרק ספרדי קר המבוסס על עגבניות ופלפלים, שמוגש עם קרם חציל קלוי, קרוטונים וגבינת פטה

 
 
 
 
 

מצרכים לגספאצ'ו:

2 כוסות עגבניות שרי תמר

1 בצל לבן בינוני

2 פלפלים אדומים קלויים

1/4 כפית פלפל שאטה

מלח

שמן זית

2 כפות מיץ לימון

 

לקרם החציל:

2 חצילים קלויים על אש גלויה

1/4 כוס מיץ לימון

1 כפית תימין

1/4 כוס שמן זית

 

לקישוט:

קרוטונים

 עלי רוקט

 

אופן הכנת הגספאצ'ו:

  • טוחנים את העגבנית במעבד מזון, מסננים ומחזירים למעבד המזון.
  • מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים למחית חלקה.

 

קרם החציל:

  • קולפים את החצילים ומעבירים למעבד מזון, מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים למחית חלקה.

 

ההגשה:

  • שמים בכוס קרם חציל ומעט גספאצ'ו, מגרדים מעל גבינת פטה מפזרים מעט מעל קרוטונים ומקשטים בעלי רוקט.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קרם אבוקדו וסלט סלמון מעושן

מאפינס שוקולד צ'יפס

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.