מתכון לקרם אבוקדו וסלט סלמון

 
מנה אישית וקלילה שכיף להגיש לאורחים
מנה אישית וקלילה שכיף להגיש לאורחים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 12:33 19/09/2011

אבוקדו טחון למרקם קרמי יחד עם סלט סלמון מעושן, תרד ובזיליקום. מוגש בכוס שקופה עם טורטייה וגבינת פטה

 
 
 
 
 

מצרכים לקרם האבוקדו:

3 אבוקדו בשלים וקלופים ללא הגרעין

שמן אבוקדו

1/4 כוס מיץ לימון

מלח

 

לסלט הסלמון:

200 גרם סלמון מעושן

5 עלי תרד

5 עלי ריחן

1 כף בצל סגול קצוץ

1 כף פטרוזיליה

שמן אבוקדו

 

להגשה:

1 טורטייה

שמן לטיגון עמוק

גבינת פטה

 

אופן הכנת קרם האבוקדו:

  • מעבירים את כל חומרי קרם האבוקדו למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.

 

סלט הסלמון:

  • חותכים את הסלמון לרצועות דקות.
  • חותכים את עלי התרד והריחן לרצועות ומערבבים עם כל שאר החומרים.

 

הרכבת המנה:

  • מחלקים את הטורטייה ל-8 חלקים ומטגנים אותם בשמן עמוק עד למרקם קריספי
  • יוצקים לכוס קרם אבוקדו ומניחים מעל את סלט הסלמון ונועצים פנימה את הטורטייה המטוגנת.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מרק גספאצ'ו וקרם חציל

מאפינס שוקולד צ'יפס

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.