מתכון לחציל בלדי ממולא בשר

 
השאירו דפנות עבות יחסית לחציל, גם לטעם וגם שישאר יציב
השאירו דפנות עבות יחסית לחציל, גם לטעם וגם שישאר יציב צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 09:22 21/09/2011

חצילים ממולאים בבשר טחון, אורז ועגבניות, מבושלים ברסק ושום. תבשיל ביתי, טעים ופשוט

 
 
 
 
 

מצרכים:

1/2 קילו חצילים

100 גם בשר טחון

1 כוס אורז 

1 עגבנייה

6 כפות רסק עגבניות

4 שיני שום כתוש

חופן פטרוזליה

כפית נענע יבשה

1 ליטר מים

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מרוקנים את תוכן החציל, חותכים את העגבנייה לקוביות וקוצצים את הפטרוזיליה.
  • בקערה מערבבים את הבשר, העגבניות והפטרוזליה עם המלח והפלפל.
  • ממלאים את החצילים בתערובת ומסדרים בתוך סיר.
  • מדללים את הרסק במים ושופכים על החצילים.
  • מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כשעה.
  • מניחים מעל את השום הכתוש ואת הנענע היבשה, ומגישים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

בצל ממולא פירות יבשים

עלי גפן ממולאים בשר

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.